Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Fotoalbum
Categories / Albums Albums Fotos
Bungalowpark Emslandermeer
Park
Emslandermeer is gelegen aan de rand van Vlagtwedde, tussen Drenthe en Duitsland in Zuid-Oost Groningen. Het park kenmerkt zich door zijn prachtige binnenmeer, welke zich uitstekend leent voor zwemmen of varen. Het comfort van schitterende bungalows aan water of bos, de onbegrensde mogelijkheden om te ontspannen en actief bezig te zijn, maakt dat dit een perfecte stek is voor fietsers, wandelaars, golfers, watersporters, vissers, cultuursnuivers, rustzoekers.
40
Omgeving Emslandermeer
Omgeving
Emslandermeer ligt op een steenworp afstand van het oude vestingdorpje Bourtange, een absolute aanrader voor een historisch dagje uit. De directe omgeving is bosrijk en uitermate geschikt voor mooie wandel- en fietstochten. Ontdek zelf de prachtige afwisselende landschappen met bossen, heide en water, authentieke dorpjes en uitgestrekte akkers.
35
Golfbaan Emslandermeer
Golfbaan
Rondom Emslandermeer ligt de Golfbaan Westerwolde. Een 9 holes baan met drivingrange. Greenfee spelers zijn van harte welkom!
19
Natuur in de omgeving Emslandermeer
Natuur
Geniet volop van de ongerepte natuur in de omgeving en ga wandelen, fietsen, mountainbiken in de eindeloze bossen of het water op met gebruik van een luxe sloep of toerboot gedurende uw hele verblijf.
11