Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Originele afbeeldingOpp. 180m², vrijstaand gerenoveerd famiiliehuis. Dit huis is eigentijds en praktisch ingericht. De grijs/antracietkleurige inrichting geeft het huis een rustige sfeer. Het huis ligt op loopafstand van het subtropische zwembad. De naam van het huis is een verwijzing naar de vele moerasgebieden die Westerwolde omgeven. Zandruggen (Tange) en moerassen (Moor) wisselen elkaar af en komen overeen met de zand- en grijs- soms zwarttinten in het huis.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding16-persoons. Opp. 180m¬≤. Vrijstaand; twee-onder-√©√©n-kap met elkaar verbonden huizen, met zeer grote tuin en wellness faciliteiten zoals een Finse sauna en een priv√©-buitenspa. Het huis grenst aan het kanaal met open verbinding naar het Ruiten AA kanaal. Vrij uitzicht over de landerijen, uitstekende zonligging en centraal gelegen in Bungalowpark Emslandermeer. Het huis is vernoemd naar het buurtschap Weite, waarschijnlijk afgeleid van boekweit. De sfeer en inrichting van dit huis zijn ge√Įnspireerd op dit veelkleurige gewas.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOpp. 180m². Vrijstaand eigentijds en super gezellig familiehuis. Twee onder één kap met elkaar verbonden huizen met zeer grote tuin. Twee Finse sauna’s en een privé buitenspa-jacuzzi. Het huis grenst aan het kanaal en heeft vrij uitzicht op natuurgebied. Het Jipsinghuis is vernoemd naar Jipsingboermussel, Jipsinghuizen en Jipsingbourtange. Allemaal buurtschappen in Westerwolde met een rijk verleden. Van werkverschaffing in de jaren 20 van de vorige eeuw tot groot slagveld in 1665.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding18/20-persoons. Opp. 180m¬≤, vrijstaand luxe familiehuis met accent op samen zijn, samen koken en bakken! Sauna ‚Äď design inrichting ‚Äď luxe culinaire top keuken ‚Äď familiekamers. Dit lichte, zonnige huis is eigentijds en praktisch ingericht. Het heeft warme hout- en touwtinten, fris groen en naturel. Ge√Įnspireerd op in de omgeving veel verbouwde hennep waar onder andere touw en textiel van gemaakt wordt. Het huis ligt op korte loopafstand van het subtropische zwembad.
  Druk artikel af Verstuur artikel