Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Originele afbeelding18/20-persoons. Opp. 180m¬≤, vrijstaand luxe familiehuis met accent op samen zijn, samen koken en bakken! Sauna ‚Äď design inrichting ‚Äď luxe culinaire top keuken ‚Äď familiekamers. Dit lichte, zonnige huis is eigentijds en praktisch ingericht. Het heeft warme hout- en touwtinten, fris groen, ge√Įnspireerd op de in de omgeving veel verbouwde hennep. Het huis ligt op loopafstand van het subtropische zwembad.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding20-persoons. Opp. 190m¬≤. Vrijstaand, heerlijk familie- en vriendenhuis met designkeuken met kookeiland. Wellness faciliteiten zoals Finse sauna en buitenspa/jacuzzi. Het Abeltjeshuis ligt aan de bosrand en is vernoemd naar het buurtschap Abeltjeshuis aan de grens met Duitsland. De inrichting is ge√Įnspireerd op graan en de aardse tinten van de rijke kweldergronden: de Graanrepubliek.
  Druk artikel af Verstuur artikel