Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
(1) 2 »
Originele afbeeldingDirect naast Emslandermeer, in de streek Westerwolde is er een leuk, stoer en modern restaurantje gevestigd, grenzend aan de golfbaan, lunch- en dinerkaart, ruim parkeren. Bij Eetcafé Restaurant Roegh kunt u genieten van rust en natuur en van heerlijk eten. Roegh.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEen echt Groningse herenboerderij met o.a. opkamerrestaurant inclusief rondleiding door de boerderij met bedstedes, keuken met dienstbodes en personeel, zondagse pronkkamer en een oprijlaan zo ver als je kunt kijken. Heerlijk 3 gangen menu € 34,50 inclusief rondleiding. Een aanrader op 20 minuten van Emslandermeer
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingAan de zuidkant van het mooie dorp Sellingen en met uitzicht op een prachtig natuurgebied vindt u Gon`s theetoentje. Het esdorpenlandschap aan de boorden van het beekje Ruiten-Aa biedt u bij Sellingen veel bos en heide. Niet voor niets is Sellingen het toeristisch hart van de streek Westerwolde. Hier kunt u niet alleen fijn fietsen, maar ook lopend door de natuur zwerven. Tijdens het rustpunt op het terras waar u kunt genieten van een heerlijk kopje thee, koffie of een ander drankje kunt u uw elektrische fiets gratis opladen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingHotel Boschhuis is een hotel-restaurant dat in de bossen ten noordoosten van Ter Apel ligt. Verscholen tussen groen en als eindpunt van een eeuwenoude beukenlaan. Ooit begonnen als bier-en brouwhuis t.b.v. het middeleeuws Klooster Ter Apel uit 1465 dat er tegenover ligt. Al meer dan 100 jaar een gastvrij adres voor reizigers, vakantiegangers, zakenmensen en de meest uiteenlopende feestelijke gebeurtenissen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding't Oal Kroegie is een eetcafé op het dorpsplein van Bourtange. Buiten een groot terras met zicht op het dorpsplein, oude gerestaureerde huizen, een paar winkeltjes en oude bomen. Binnen een kroeg als vroeger. Een bar en een paar eettafels. Sfeervol met leuke accessoires. Bediening vriendelijk. De drankjes zeer betaalbaar en een kleine kaart met redelijke prijzen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDit hotel, gebouwd in een stijl die past bij oude Groningse herenhuizen, is niet alleen aantrekkelijk om te overnachten. Er is ook veel aandacht voor een hoogwaardige keuken, prachtige kamers en een prachtig uitzicht. Bovendien zijn er fietsen te huur, zodat men vanuit het hotel per fiets de omgeving kan ontdekken. Ligt op 30 autominuten afstand van Groningen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingStreekproducten gekoppeld aan fijne gerechten en slowcooking, de Franse ambachtelijke kookwijze neemt je mee naar vroeger toen puur heel gewoon was omdat men alles zelf maakte. Een methodiek die bij `t Bakhuys gehanteerd wordt, met een knipoog naar de Groninger keuken aangevuld met Duitse invloeden op maar 10 km van Emslandermeer!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingNatuurlijk genieten bij Gasterij Natuurlijk Smeerling gesitueerd in een geheel gerestaureerde Saksische boerderij in het Dal van de Ruiten Aa. Hier vindt u een heerlijke ambachtelijke keuken met mooie producten uit de tuin en de streek. Prachtige locatie om te lunchen en te borrelen maar ook voor een diner. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIn vroeger eeuwen was `s Lands Huys het administratieve hart van de vesting en tevens een comfortabele logement voor doortrekkende officieren. Het gereconstrueerde pand is nu ingericht als gezellig café-restaurant en biedt o.a. uitstekende mogelijkheden voor het ontvangen van gezelschappen tot ca. 150 personen. Zie `s Lands Huys.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingAan het begin van het dorp Vlagtwedde is pannenkoekenboerderij Vlagtwedde te vinden met speelhoekjes binnen en buiten voor kinderen. Zie Pannenkoekenboerderij Vlagtwedde.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingLaat u verrassen door dit Turkse specialiteitenrestaurant. Naast spiezen en kebabs worden hier heerlijke traditionele Turkse vlees- en visgerechten geserveerd. Zie De Sultan.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingMooi verbouwde boerderij, zeer vriendelijke ontvangst en bediening, traditionele gerechten met grote porties, 8 km van het park, cosy sfeer. U vindt dit restaurant in de voormalige stallen van een 115 jaar oude boerderij. Het authentieke karakter van de boerderij ziet u nog steeds terug in het restaurant waar de oude gebinten zichtbaar zijn. U kunt hier genieten van een heerlijke en betaalbare lunch of diner.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingLoop eens binnen en neem plaats in ons kindvriendelijke restaurant in Bourtange. Ieder gezelschap met ieder budget vindt op onze kaart wel iets waarvan het water in de mond loopt. Alles wordt met zorg samengesteld en bereid. De kinderen kunnen zich op de speelzolder vermaken met houten spellen en ander speelgoed. Met lekker weer is het ook heerlijk toeven op het terras.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe Piekenier is gelegen in het centrum van het pittoreske dorpje Oudeschans. Het Kunsthuis en het Vestingmuseum zijn samen met de oude Smederij een trekpleister. De omgeving biedt u voorts vele wandel- en fietsroutes in de natuur van Westerwolde.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingZowel een snackbar als een Aziatische wok, de Wokkytaria aan de Schoolstraat in Vlagtwedde. Ideaal voor een snelle hap.
  Druk artikel af Verstuur artikel

(1) 2 »