Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Originele afbeeldingGezellig (Grill)restaurant in Dörpen, net over de grens in Duitsland en zo`n 15 km van Emslandermeer vandaan met een heerlijke kaart tegen zeer schappelijke prijzen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIn Das Arkadenhaus in Papenburg op 35 minuten autorijden direct tegenover het stadhuis en het museumschip is ook Eiscafé Giovanni L. gevestigd. Bijzonder aan te bevelen! Naast restaurant is dit pand ook een hotel. Het lijkt op een historisch gebouw maar het werd pas gebouwd in 2014. Formule lijkt een beetje op die van La Place maar er is ook een gedeelte waar je alleen 'Kaffee mit Kuchen' kunt nuttigen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingFischhaus Smutje in Papenburg is een typisch Duits visrestaurant met vriendelijke prijzen. Schuin tegenover de oude werf in Papenburg nodigt dit restaurant uit tot verpozen. Alles vers geserveerd en snel - zoals het moet zijn. Een prachtig restaurant dat een bezoek zeker waard is op 35 minuten autorijden.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIn restaurant Bosporus in Papenburg op 35 minuten autorijden kunt u rustig achterover leunen en zich heerlijk laten verwennen door de chef. Vele soorten voedsel, vanaf centraal Europees naar lokaal. Allerlei gerechten zijn erg lekker en waar voor je geld, met een leuke sfeer.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEen leuk internationaal, hip restaurant met moderne inrichting met gerechten zoals pasta’s, vis, vlees maar ook pizza’s aan de waterfrontontwikkeling in Leer, direct tegenover de Altstadt op zo`n 35 minuten rijden. Via de brug loopt u zo de oude karakteristieke binnenstad in. Prijzen voor een hoofdgerecht ongeveer € 20,--. Maar ook een hippe plek om even een drankje op de dag of in de avond te nuttigen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOok te vinden in het waterfrontgebied bij Leer een Asian Wok-inn van uitstekende kwaliteit. Ideaal te combineren met een bezoek aan Leer. Op 35 minuten autorijden van Vlagtwedde.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingVerder nog in Leer te vinden, een klassiek restaurant in een historisch pand aan de haven op 35 autominuten, Restaurant Zur Waage und Börse. Een klassiek restaurant met vlees- & visgerechten in een mooie atmosfeer. Vroeger werden hier de ladingen van de schepen gewogen. Prijzen voor een hoofdgerecht € 20 tot €25,00.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDit Gasthof in Rhede op maar 15 autominuten afstand, biedt een uitstekende keuken tegen zeer betaalbare prijzen, tomatensoep € 4,00, hoofdgerecht vlees of vis vanaf € 9,50 en natuurlijk de echte Duitse Riesen Schnitzel.
  Druk artikel af Verstuur artikel