Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Uitstapjes vanaf Emslandermeer > Drenthe > Dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen (voorheen Dierenpark Emmen)
Dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen (voorheen Dierenpark Emmen)
Originele afbeelding
Originele afbeelding
In Dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Van Azie loop je naar Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika. Ontmoet dieren uit alle windstreken. Als een ontdekkingsreiziger ontmoet je dieren uit alle windstreken. Dat de dieren in Emmen veel bewegingsvrijheid hebben, merk je meteen.
Terwijl je als bezoeker op de paden moet blijven, gaan de dieren lekker hun eigen gang. De bavianen vlooien rustig verder, de ringstaartmaki's genieten van een zonnebad en de neushoorns draaien zich nog eens lekker om in de modder.

Dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen houdt regelmatig diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Ook zijn er activiteiten die je met het hele gezin kunt doen zoals Dierenpark in het donker. Op drie kwartier rijden van het park. Zie alle info op de website van Dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen