Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Nieuws

Westerwolde Wandelweekend | Gecanceld

Gecanceld - Het thema voor het Westerwolde Wandelweekend was gauw gevonden. Immers in hetzelfde weekend valt ook het Ruiten Aa kanaal concert van Klaas Spekken. Meer informatie? Download hier het overzicht met alle data en tijden.

Westerwolde Wandelweekend Juni 2020 | Gecanceld

Gecanceld - Dit jaar is alweer de tiende editie van het Westerwolde Wandelweekend. Dit keer vindt het plaats in het weekend van de Midzomernacht. 20 en 21 juni zijn er een drietal routes uitgezet. Meer informatie? Download hier het overzicht met alle data en tijden.

Gezellig samen de pasen vieren

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark Emslandermeer.

Ontdek en beleef Westerwolde Maart 2020

Ontdek en beleef Westerwolde in maart. Van zondagmiddagen bij puur Westerwolde of diverse exposities tot tal van culinaire en andere leuke evenementen. Download hier het hele overzicht, en bekijk hier het hele overzicht van de zondagmiddagen bij Puur Westerwolde.

Karpers uitgezet begin dit jaar - 2020

Bungalowpark Emslandermeer is een uitstekende “stek” voor een heerlijke visvakantie. Ook begin dit jaar zijn er weer karpers uitgezet.

Carnavalsweekend en optocht | 25 februari

Het Carnavalsweekend staat weer voor de deur. Kom op 25 februari carnaval vieren en de optocht bekijken in Ter Apel (15 km van het park af). Klik hier voor het hele carnavalsprogramma

Help de zeehondenverzorger | 15 februari t/m 1 maart

Kom langs in Zeehondencentrum Pieterburen en neem een kijkje in het grootste zeehondenziekenhuis van Europa. Dagelijks zorgt een team van zeehondenverzorgers en dierenartsen voor zieke, gewonde of verzwakte zeehonden en jij kunt ze aan het werk zien. Klik hier voor meer informatie

Ontdek en beleef Westerwolde Februari 2020

Ontdek en beleef Westerwolde in februari. Van themamiddagen bij puur Westerwolde of diverse exposities tot tal van culinaire en andere leuke evenementen. Download hier het hele overzicht.

Vroegboekkorting 2020

Vroegboekkorting tot 29 Februari 2020: tot 20%

Lastminutekorting december!

Geniet in december van onze mooie bungalows. Boek nu met korting tot wel 50% voor december. Geniet van de natuur en van een heerlijke luxe buitenspa.

  • December tot 23/12 : 50%
  • Kerst : tot 30%
  • Oud en Nieuw : tot 15%
  • 2020 : tot 20%

Ontdek en beleef Westerwolde Januari 2020

Ontdek en beleef Westerwolde in januari. Van midwinterhoornwandeling of Winter-snert wandeling tot tal van culinaire en andere leuke evenementen. Download hier het hele overzicht.

Zoover Award 2018

Hoge waardering/beoordeling gasten

Ons andere park It Wiid heeft een Zoover Silver Award gewonnen! Dankzij de waardering van onze bezoekers met een 8,0 en hun reviews op Zoover. Gasten waarderen onze persoonlijke aandacht enorm, van telefonisch

Genieten in de herfst

Boek nu voor de herfstperiode met korting. Lekker door de bossen wandelen en genieten van de herfstkleuren in het najaar en van een heerlijke luxe buitenspa.

Kerst

Fijne kerstdagen!

We hebben nog een aantal bungalows vrij in de kerstperiode. Lekker met familie de feestdagen doorbrengen in een luxe wellness of comfort bungalow.

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2019